Publicat pe

TZEAPA OIKOS. ευχαριστώ! DE FAPT MERCI!

Fiica-mea a insistat sa-i cumpar iaurt Oikos ca urmare a reclamei cu personajul care exagereaza un accent grecesc. Bineinteles ca, in afara de gaselnita numelui, iaurtul n-are nimic cu Grecia fiind al marcii Danone si fiind produs in Romania.

Image

Nu asta este insa problema ci faptul ca el, iaurtul, ar fi trebuit sa aiba macar un „strat” de capsuni asa cum arata si eticheta. Fiica-mea a fost dezamagita sa constate ca n-a fost decat un iaurt obisnuit, chiar acru si nu prea cremos, fara urma de capsuni. De altfel, imaginea de mai jos arata albeata netulburata a ambalajului.

Image

M-am gandit initial sa-i cer amicului Hungry Mole sa-mi permita scrierea la el, in formula „guest post” pe care a mai folosit-o dar a fost mai simplu sa o plasez aici. Lui ii place sa vorbeasca despre magazine, produse alimentare, reclame mincinoase sau tampite; eu „decat” ma enervez …

2 răspunsuri la „TZEAPA OIKOS. ευχαριστώ! DE FAPT MERCI!

  1. ba, musiu, si io ma inervez, chiar foarte tare!
    …. doar cand l-am auzit pe prapaditul ala care facea pe grecu’ m-au luat spumele! Si nu putea fi altceva decat un iaurt prost si prapadit!
    Rasol d’honneur!

  2. ba, musiu, si io ma inervez, chiar foarte tare!
    …. doar cand l-am auzit pe prapaditul ala care facea pe grecu’ m-au luat spumele! Si nu putea fi altceva decat un iaurt prost si prapadit!
    Rasol d’honneur!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.