Publicat pe

RESTAURAREA JUSTITIEI

La noi urmeaza o restaurare a casei Cesianu de pe Calea Victoriei asa ca s-a amplasat un panou de investitie. Ando l-a fotografiat iar eu am promis ca arat cum fac altii anunturile astea. Iata:ImagineImagineSe poate distinge pe acest panou de santier de la Palatul Justitie ca nimic nu ramane strain cetateanului. Vedem si proiectantii de toate specialitatile si antreprenorii ba si pe cei care au luat in subantrepriza diverse lucrari. Deci se stie si cine face schela si cine se ocupa de curentii slabi. Imaginea generala am mai folosit-o intr-un articol pe blogul principal. Iar la noi justitia are nevoie nu de restaurare ci de o adevarata restauratie.

2 răspunsuri la „RESTAURAREA JUSTITIEI

 1. Ando ⋅

  Multumesc pentru link.Din pacate le noi nu se respecta nici macar termenele de finalizare afisate, ce sa mai vorbim de astfel de detalii.
  Chiar vroiam sa te intreb : depasirea termenului de autorizare se lasa cu amenda sau se poate solicita o noua prelungire – contra unei taxe ?
  Am exemple concrete cand termenul de finalizareb (afisat) a fost depasit cu ani de zile, de lucrat nu se mai lucreaza, a ramas fie fundatia, fie un schelet de beton…situatiile de acest fel cum se trateaza ?

  Si, bineinteles, LA MULTI ANI !

 2. pozedecat

  Autorizatia poate fi prelungita o data dar dupa aia trebuie luata o noua autorizatie. Care inseamna alt timp, alte taxe. Numai taxa de autorizare este de 1% din valoarea de investitie (sau 0,5% pentru locuinte) la care se adauga si costurile certificatului de urbanism, ale avizelor, pentru organizarea de santier … Totusi lucrurile nu sunt foarte stricte in legatura cu perioada de executie, poti sa o ceri mai lunga sau mai scurta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.