Publicat pe

USILE DE DUMINICA 32

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMoscheea din Pocitelj, Bosnia Herzegovina. Distrusa de croati in timpul conflictelor iugoslave si refacuta intre 2000 si 2005. De aceea in cadru apare si panoul cu fotografia de dinainte de restaurare.

Reclame

2 răspunsuri la „USILE DE DUMINICA 32

  1. Sunt în posesia unor poze cu moschei distruse de SÂRBI în Bosnia. Erau trupe ONU ale olandezilor acolo. În urma dezmățului sârbesc, tot guvernul Olandei a demisionat.

    • pozedecat

      Sarbii au comis multe dar nici musulmanii n-au stat cu mainile in san. In cazul acestei moschei, ca si in cazul crimei de patrimoniu a distrugerii unui monument azi inscris in lista UNESCO (podul de la Mostar), vina este a croatilor. Bisericile sarbesti aflate in lista UNESCO sunt in continuare considerate ca fiind amenintate. Razboiul ala a scos tot ce a fost mai rau din oameni, indiferent de etnia si de religia lor chiar daca unii au fost mai mangaiati pe crestet decat altii. Am fost in Bosnia si am vazut ca majoritatea moscheilor au fost afectate, unele daramate de tot dar reconstruite in ultimii ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s