Publicat pe

V-ATI ASCUNSELEA CU MOARTEA

Zilele astea au murit niste copii si nici acum nu se cunoaste de unde provine ceea ce le-a cauzat moartea.  Pare ca suntem intr-o tara de nimic daca nu se poate identifica asa ceva atunci cand mai multi copii din aceeasi zona sunt loviti simultan de o boala … Stau si ma gandesc ce-ar insemna sa fim victimele unui act terorist deliberat.  Sa ne planteze rusii sau islamistii niste chestii prin conductele de apa, prin sistemele de ventilatie de la metrou, pe undeva. Pai suntem victime clare daca exista aceasta incompetenta de a identifica un factor de risc sau de atac direct atunci cand simptomele sunt comune si localizarea la fel. Tara NATO. E ca in imaginea de aici, de la Bellu. Un monument funerar de exceptie caruia i-au disparut treptat toate ramurile de spini turnate in bronz care constituiau imprejmuirea apoi au inceput sa-i dispara si barele pe care erau prinse acele elemente decorative.  Pentru ca, desi exista un corp de gardieni acolo, acestia sunt incompetenti in a preveni furtul sau a prinde hotii. Am mai ilustrat cimitirul Bellu aici, la usi dar si dincolo, in niste articole cu alt subiect.

3 răspunsuri la „V-ATI ASCUNSELEA CU MOARTEA

  1. Preocuparea noastra ar trebui sa fie americanii care au cizma pe grumazul nostru, au adus trupe in tara si se stie ca ei nu s-au retras fara razboi de unde au pus cizma. Mai mult ei au nevoie de RO ca sa aiba de unde sa se retraga prin politica terenului pierdut. In aprilie 1944 Germania s-a retras de pe Nistru pe Prut lasand Basarabia la cheremul URSS, obligand astfel si armata romana sa se retraga. Din istorie invatam prea putin, istoria e deformata de invingatori, deci poate ar trebui sa renuntam la ea ca obiect de studiu in scoli daca devine atat de inutila. Romania e colonia datorita SUA.

    • pozeDECAT

      Multumesc pentru vizita si comentariu. Nu stiu daca pot sa va contrazic insa eu cred ca noi trebuie sa fim preocupati de cozile de topor autohtone care, cocotati in functii publice, baga si tin tara asta in […] Rusii, americanii sau chiar austriecii ori alte tari cu interese in Romania nu fac decat sa profite de incompetenta sau putreziciunea morala a astora. Despre asta era postarea mea.

  2. Pingback: PARASTAS DE 40 DE ANI | poze"DECAT"

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.