Publicat pe

VRIA HOMOSEXUALITĂŢII

Nu inteleg zbaterea unora de a-i impiedica pe altii sa obtina un statut legal egal, de a li se recunoaste faptul ca au decis sa se declare un cuplu in ciuda faptului ca sunt doua femei sau doi barbati implicat in chestia asta. Treaba lor, cu ce ma lezeaza asta pe mine? Unii se pare ca sunt atat de lezati incat au depus un proiect de lege, despre care se vorbeste in postarea asta. Mie insa mi se pare stupida expunerea de motive, care pe undeva vorbeste intens despre protejarea familiei si a natalitatii:

„[…] Nu doar rata în continuă scădere a natalității ar trebui să motiveze o politică fermă
de încurajare și protejare a familiei, ci și rata alarmantă a copiilor născuți în afara căsătoriei. Conform Eurostat, în România, 30% din numărul total de nașteri reprezintă copiii născuți în afara căsătoriei1, dând naștere la așa-numitele „familii fragile”[…]”

Am zis ca mi se pare stupida pentru ca daca acea argumentatie ar fi justa, ar trebui sa stea in picioare chiar si daca am schimba variabilele. Adica sa scoatem homosexualii si lesbienele din ecuatie si sa bagam in loc calugarii si calugaritele. Daca as face eu un proiect de lege pentru interzicerea calugariei pentru ca oamenii astia nu isi fac familii, nu intra „in campul muncii” si nici nu fac copii, deci scade natalitatea? Din perspectiva asta cred ca ecuatia ar deveni mai clar cum am zis eu ca este, adica stupida.

4 răspunsuri la „VRIA HOMOSEXUALITĂŢII

 1. De călugări știi prea bine că nu ne putem lega, că ne bate…EL, Inexistentul. Cât privește natalitatea, în recentul film „Gravidul” Schwartzenegger e însărcinat și naște. Dacă în California se poate, de ce să nu se poată și la noi?…

 2. maxtor ⋅

  nu-ti mai bate capu daca nu intelegi.
  pur si simplu nu intelegi,
  esti ALTFEL.

  • pozeDECAT

   Nu e cazul sa iti bati capul cu ce imi bat eu capul sau nu. Articolul nu era despre „altfel” ci despre logica expunerii motivelor initierii unui proiect de lege. Am dat linkul dar am dat si citatul mura in gura, ca pentru analfabetii functionali. Si pe urma am intrebat de ce calugaria nu poate avea un proiect de lege pe aceleasi reguli date fiind motivele comune – „rata in continua scadere a natalitatii”. Altfel, stiu pe cineva care foloseste un motto dragut, pe care ti-l impartasesc aici:
   „Esti gay? -Nu. De ce? -Te-am văzut vorbind cu un gay. -Nu sunt nici retardat și totuși vorbesc cu tine”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.