Publicat pe

CONFUZ

Presedintele navaleste neanuntat peste Guvern ca sa nu aprobe o ordonanta care nu era pe ordinea de zi. Ministrul politic al justitiei, un „eminent jurist” probabil, pune proiectul de ordonanta in dezbatere publica, dupa sedinta guvernului, pe 18.01.2017, pe la pranz. Lumea iese seara sa protesteze pentru ca ies talharii in libertate desi multi la care se refera protestatarii sunt exceptati de la gratiere, conform proiectului nefericit. Mai mult, inca din 17.01.2017 pe la pranz, deja erau stranse semnaturi de protest imotriva proiectului de ordonanta care inca nu exista, fiind public abia la 24 de ore dupa initierea acestei petitii. Unii zic ca Dragnea e subiectul ordonantei desi proiectul deordonanta vorbeste strict despre „gratiere” si nu despre „amnistie”. Altii au scandat ca-i parlamentul penal, ca vor puscarie si nu amnistie desi initiativa era guvernamentala si nu se referea la amnistie. Cu totii, ca au sau n-au treaba, isi dau cu parerea pe baza a ceea ce le-au spus unii si altii pe Facebook.

Eu sunt doar confuz, ca atunci cand faceam o poza la o decolare. Ma bucur ca macar pilotii avionului erau insa treji …

Reclame

3 răspunsuri la „CONFUZ

  1. ielenul ⋅

    Sa ne rugam, sa nu ajunga aburii betiei si la piloti..

  2. E clar că era totul personalizat, cu adresă precisă. Dragnea spera să se întoarcă deja „albit” de la unchiul Sam. Ca să se șteargă urmele complotului, au „mișcat imaginea”.

    • pozeDECAT

      Nu cred ca propunerile il afectau direct pe Dragnea. Insa e clar ca a fost o miscare tampa a PSD asa cum e clar ca si pe partea cealalta exista o propaganda nefericita. Iar pe mine ma irita orice fel de propaganda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s