Publicat pe

NOAPTEA PE ULIŢĂ 14

Prin Montmartre … Nu stiu ce s-o alege de francezi. Nu m-am prins cum a castigat consilierul lui Hollande, cel mai impopular presedinte francez in ultimele decenii. E ca un tehnocrat userist? E un fel de pesedist? Nu m-am prins inca dar in programul lui vad unele teme/probleme comune cu programul de guvernare pe care-l stia numai Dragnea … Unele pe invers. Impozitul pe gospodarie pare ca da rateuri la socialistii francezi si se propune reformarea in sensul alegerii impozitului individual si nu pe familie. Ramane sa vedem ce-o face omul care pare ca se straduieste sa aiba mimica lui Sarkozy.

2 răspunsuri la „NOAPTEA PE ULIŢĂ 14

  1. Umblă „viral” postarea corform căreia prima doamnă a macroului francez are…75 de ani. Se ține bine. Iar președintele ar avea unele înclinații …Are un prieten la radio, la ORTF.

    • pozeDECAT

      Am vazut, tind totusi sa cred ca e o lucratura in Photoshop mai curand. Ar fi fost destul timp pana acum sa apara informatia asta, cred eu. Adica ar fi putut ascunde atat de multa vreme doamna aceasta chestiune a zilei de nastere?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.