Publicat pe

CIOBĂNIA SALVEAZĂ ROMÂNIA

Jale mare zilele astea că a zis „departamentu’ de stat” nasoale… De fapt a zis asta un obraznic de-aici, vătaful moşiei, că pe ăia ii durea de fapt în cot să zică de la nivelul de sus. In fond, şi altă dată au trimis pe mâna stângă a adjunctului vicelui de la externe să dea cu toţi de pământ pe aici ca să-şi apere acolitul. Aş vrea să ştiu dacă au astfel de comunicări de îngrijorare referitoare la aliatul Arabia Saudită. Sau dacă prezidentul a avut vreo îngrijorare că apare în poză cu aliatul care a declarat că a omorât un om cu cuţitul … Las’ că românu nu se supără, poţi să-l scuipi în gură liniştit, ba unii chiar se supără dacă le spune cineva ca măcar să nu înghită.

Eu zic însă că ar trebui să stăm liniştiţi până se învârte elefantul în magazinul cu porţelanuri. Că e vorba de acelaşi departament de stat care nu dă doi cenţi pe restul lumii, ăla care dă cu băţul în baltă mai ceva ca Hruşciov cu pantoful în pupitru, ăla care chiar şi când vrea să se dea subtil greşeşte. Pentru simplu motiv că e atât de arogant (se vede în atitudinea fudulă a Hilarei, care pare că vrea să-l ia pe Lavrov de sus, ca pe un copil) încât nici măcar un traducător competent nu-şi angajează când au de-a face cu ursul siberian …

Poza îl reprezintă pe unul dintre reprezentanţii americani la adunarea generală a statelor membre ale convenţiei patrimoniului mondial, Vilnius, 2006.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.