Publicat pe

NOAPTEA PE ULIŢĂ 21 (ACUM CU PRECAUŢIE OBLIGATORIE)

Nu credeam ca voi avea o confirmare atat de rapida a ce spuneam ieri dimineata, anume ca atunci cand mardeiasii internationali se cearta intre ei, avem de suferit noi ceilalti. Inteleg ca palestinienii s-au ofuscat atat de rau incat au lansat amenintari voalate de terorism la adresa romanilor. De neacceptat o asemenea atitudine. Insa, la drept vorbind, modul in care se face azi politica noastra externa este de tot rahatul. Dupa afirmatiile lui Melescanu privind presupusa ilegalitate in depunerea dosarului Rosiei Montane la UNESCO pentru inscriere in lista patrimoniului mondial, comportamentul sau recent ma duce la consolidarea convingerii ca individul nu este decat o sluga unsuroasa, un personaj pe care il pun de acum inainte in acelasi raft cu distinsul Daniel Barbu, adica raftul indivizilor pe care ii dispretuiesc pentru caracterul nevertebrat pe care il au.

In imagine se vede ceva ce nu poate fi decat o sinagoga din Ierusalim pentru ca, nu-i asa, acest oras este exclusiv evreiesc de 3000 de ani incoace.

Post scriptum:

M-or fi luat deja la ochi din teritoriile palestiniene!? Sper ca din traducere se inteleg nuantele ironiei in ceea ce am scris. Am scris in ciuda faptului ca trebuia ca blogul sa fie „decat” cu poze 🙂

3 răspunsuri la „NOAPTEA PE ULIŢĂ 21 (ACUM CU PRECAUŢIE OBLIGATORIE)

  1. Da, Fleșcăianu e de mizerie. Dar Trump a făcut-o lată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.