Publicat pe

DE PHALACROCORAX

La Constanţa, la Cazino, nişte cormorani care n-au mai găsit loc în piscină. Unii îl iau peste picior pe ministrul Daea si se fac că nu înţeleg ce a vrut sa spună, în limbajul lui mai colorat. De fapt aştia sunt vanătorii de senzaţional, cârcotaşii de permanenţă, poate „consultanţii politici” de mână tristă ai celor care nu pot să facă altceva decât discurs stereotip şi demagogic, rudă de gradul I cu „limba de lemn”. Inevitabil cu fraze scoase total din context, ca sa se bucure tălâmbii. Iar Daea se face că nu înţelege că, odată ajuns ministru, ar trebui să se autocenzureze şi să adopte un limbaj sec, tehnic şi limitat. Căci electoratul oricum e limitat, foarte limitat …

3 răspunsuri la „DE PHALACROCORAX

  1. Daea vorbește ca un nebun. Dar este adevărată treaba cu cormoranii, mari consumatori de pește. Piscinele sunt pentru ministru de fapt crescătoriile de piscis sau mai larg, locul unde sunt pești. Probabil că bazinele de înot n-ar trebui să se numească piscine, că nu sunt pescării.

  2. pozeDECAT

    Da, are un fel de umor de bufet satesc. In mod evident, a vrut sa faca „o figura de stil” si sa spuna ca pasarile n-au nicio teama, ca se duc la crescatoriile alea cum ne ducem noi la spa, la piscina … A si completat in articolul ala catre care am facut trimitere ca, la fel ca despre scaldatul cormoranilor in piscine, se poate spune ca ursii dirijeaza traficul rutier in statiunile montane. Daca scoti din context fraza, evident ca suna idiot. Pare ca nu se poate abtine de la mistocareala asta. Nu stiu cum e ca om sau ca profesionist ca n-am cum sa ma pronunt. Dar mi se pare si mie ca e nebun daca nu reuseste sa se controleze in exprimare, cel putin pe perioada cat este ministru.

  3. Pingback: PRIETENII MEI, CORMORANII | poze "DECÂT"

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.