Publicat pe

7 răspunsuri la „SUPERMAN PIS

 1. Toți cretinii se dau drept mari artiști. I-a scos revoluția din gunoi și le-a dat socluri.

  • pozeDECAT

   Eu nu am nimic cu artistul, daca artistul face aceasta lucrare in atelierul lui si pe urma e treaba lui daca o vinde sau nu. Cand e vorba despre spatiul public, eu cred ca lucrarile de arta trebuie sa se subordoneze unui obiectiv public. Asta, mai ales cand e in contexte cu mare incarcatura istorica. De regula, un astfel de monument de for public cinsteste/comemoreaza un eveniment important pentru comunitate sau pe un personaj important pentru comunitate. Nu poti sa spui ca nevasta ti-a nascut 6 copii si pentru asta te-ai hotarat sa-i faci cadou o statuie pe care o infigi in buza unor monumente istorice care constituie spatiul tuturor cetatenilor (care poate ca o si detesta pe nevasta-ta) doar pentru ca ai gasit pe unii care sa-ti dea bani pentru asta …
   Cred ca nu se poate face nici referendum sa afli daca iti place sau nu, dupa ce ai pus-o pe soclu. Dar daca in tara asta ar exista macar ideea ca asa ceva se face cu un concurs public, in care tema e agreata de toti cei care decid sau macar de majoritatea lor, atunci ar fi altceva. Pentru ca ar fi un juriu, o vizionare publica, oamenii ar putea sa se pronunte inainte pentru ce vor sa se dea niste bani pentru ocuparea domeniului public. Cred ca as vrea mai mult concursuri pentru asa ceva decat pentru o scalambaiala la Eurovision.

  • pozeDECAT

   Multumesc pentru intentia preluarii pe blog. Ca sa nu fie totusi socanta zeflemeaua mea din postare, v-as ruga sa preluati si explicatia din comentariul pe care l-am facut in replica la prima dvs reactie. Ma onoreaza daca vi se pare ca merita preluata postarea mea. De altfel, voi mai pune si alte imagini din aceeasi categorie.

 2. Pingback: AM POZAT-O DE I-AU SUNAT CLOPOTELE-N CAP | poze "DECÂT"

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.