Publicat pe

FERICIŢI CEI CE AU COMENTAT, CĂ A LOR VA FI APRECIEREA BLOGULUI !

La mai bine de 7 ani şi jumătate de la iniţierea blogului, abia am reuşit să sar de 1000 de comentarii. Dintre acestea, fix o treime sunt ale mele (de fapt 7 comentarii şi un pic peste o treime exactă, precum anii care au trecut). În cinstea acestei borne m-am gândit la o fotografie din Galileea, de la „Biserica de pe Muntele Fericirilor”, cum a fost tradusă denumirea ei la noi. E o biserică cu multe ziceri celebre.

Evident, cele de pe acest blog sunt departe şi de importanţa şi de celebritatea aceea ….

9 răspunsuri la „FERICIŢI CEI CE AU COMENTAT, CĂ A LOR VA FI APRECIEREA BLOGULUI !

 1. Adrian Dragomirescu ⋅

  Felicitari ,Adrian !!!
  Mai adauga unul …tcb !!!

  • Gianina ⋅

   1 cel peste 1000 de comentarii îmi aparține ! 🤣 Cam la atât se rezumă contribuția mea la aprecierea blogului…și asta pentru că încă nu mă dumiresc de trebuie să îmi fac cont pe WordPress , trebuie să fiu blogger sau merge și așa 😁
   La cât mai multe postări și aprecieri!

   • pozeDECAT

    Multumesc pentru sustinere! Adevarul este ca acest blog a aparut in prima instanta tocmai din aceasta ratiune. Nu era posibil sa comentez cu identitatea din blogspot. Cand s-a ivit nevoia de a pune in spatiul public o anumta poza, am facut alt blog, pe wordpress, tocmai ca sa am acces la butoanele alea de aprecieri si comentarii pe alte bloguri de wordpress …
    Nu mi-am propus niciodata vreo tinta de notorietate cu el.Neavand astfel de tinta, nici nu am cautat in mod special comentarii ci doar un loc unde sa mai descarc niste impresii din cand in cand. Evident, ma bucur de fiecare data cand impresiile mele mai produc impresii si altora.

  • pozeDECAT

   Multumesc, am ratat sa si raspund … Sper sa ne intersectam mai des si pe forumul drag, unde ai mai rarit cu prezenta.

 2. Aila

  Bine ca sunt si eu printre fericiti. Imi vine sa ma pup de ce inspirata am fost cand am indraznit sa comentez. Succes in continuare si felicitari pentru postari!

 3. Florin

  Ref. discuția de pe blog-ul meu. Acum 8-9 ani, RC mi-a dat în judecată o firmă pentru o chestiune formală (trebuiau renumiți administratorii). La prima instanță am pierdut prin nepreze tare. Apoi, am găsit decizia instanței aruncată pe holul blocului. Am făcut recurs și am corectat problema. Numai că nu am plătit taxa de timbru, grefierul nu a cerut-o. Am pierdut a doua oară, urmând ca firma să-mi fie desființată. RC nu a mai intreprins nimic. Totuși, după mai mult de cinci ani, a cerut executarea, din nou fără să primesc nimic. Așa e Poșta Română. Din nou am găsit hotărârea aruncată undeva. RC mi-a spus că nu se mai poate face nimic. La fisc mi-au zis că e mai bine așa. Am decis s-o las să moară deși trebuia să recuperez o sumă mică de la stat. Puteam contesta executarea fiindcă a fost făcută după cei trei ani (sfârșitul lui 2018). Firma are o mașină veche, bună pentru „rabla”. Vreau tichetul rabla. Azi am fost la fisc și mi-au spus că activele ar fi preluate de stat. Ca și cum ar pedepsi asociații deși nu existau datorii, dimpotrivă.
  Asta este chestiunea. Între asociați este cu 60% o altă firmă, tot a mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.