Publicat pe

ACTUALITATEA, LA ZI

Nu, nu este din rubrica matinala de la Răzvan Exarhu, de la Morning Glory. Este chiar despre ziua de azi, când după multă vreme am ieşit să mai cumpăr un ziar, care mi-a oferit prilejul să iau şi o carte. Este cartea pe care mi-a recomandat-o chiar autorul ca să o cumpăr. Recunosc că de mult prea multa vreme nu am mai avut răbdarea, dispoziţia, pornirea de a mai citi beletristică. Pur şi simplu n-am mai fost în stare. Sper ca acest roman să-mi redea dispoziţia calmă care să-mi permită să mă concentrez să citesc fără să-mi zboare gândul la altceva după câte o pagină sau două.

6 răspunsuri la „ACTUALITATEA, LA ZI

 1. Gianina ⋅

  Mi-ai amintit de vremurile in care așteptam cu nerăbdare ziua în care apărea ziarul și cartea săptămânii .La un moment dat au înlocuit cărțile cu cd-uri …Mai valoroasă e o colecție întreagă de DVD-uri cu muzică clasică achiziționate tot cu ziarul ce apărea într-o anumită zi din săptămână !
  Spor la lectură !

 2. Multe mulțumiri, domnule Crăciunescu, abia acum am descoperit această poză. Sunt ocupat acum să termin simultan două romane, presat să stau în casă în orașul ăsta pandemizat. M-aș simți onorat să-mi transmiteți niște opinii, știu că dumneavoastră sunteți un spirit analitic și la obiect. E vorba de o carte de proză scurtă (Amfiloh), Editura mi-a tipărit simultan trei cărți pentru Jurnalul din care abia „Evadare din speranță” se vrea un mini-bildungsroman.

  • pozeDECAT

   Din pacate nu m-am pus in starea necesara sa citesc dar o sa incerc. E un cerc vicios – nu am starea de lectura beletristica si daca nu ma mobilizez sa citesc nu pot iesi din starea cu pricina … Abia ieri seara am incercat inainte de culcare dar abia sunt la primele pagini, dupa momentele de „pangarire” a vasului prezidential 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.