Publicat pe

5 răspunsuri la „NOAPTEA PE ULIŢĂ 34

 1. Florin

  Aparat profesional, zoom x10.

  • pozeDECAT

   Nu nu e un aparat profesional. Dar e adevarat ca, in 2004 cand l-am luat, era modelul compact cu cel mai mare zoom – 10. Am facut o afacere buna, caci mi l-a luat un prieten sin SUA si am dat vreo 350 de dolari daca imi aduc bine aminte, in Romania fiind dublu. Nici acum n-am gasit cu ce sa-l inlocuiesc incat sa fiu multumit. Problema lui e ca in lumina slaba are greutati in a focaliza cum trebuie. La fotografia asta nu am avut zoom 10 ci un inceput de zoom cat sa nu mai am alte cladiri in cadru pe limita din dreapta.

   • Florin

    M-am uitat in proprietățile jpeg😃. Eu auzisem de prețuri extraordinare la free shop în Bangkok. Eram în tranzit din NZ și am cumpărat în 2016 un Nikon. Dacă-l cumpăram în București, ar fi fost mai ieftin cu câțiva lei adus acasă.😁 Zvonurile nu se adeveresc totdeauna.

   • pozeDECAT

    La mine nu fusese zvon, ca l-am cautat mult atunci pana sa ma hotarasc (criteriul principal fiind zoom mare). Pretul in magazinele din Bucuresti era chiar dublu fata de ce gasisem disponibil pe internet in SUA. De aceea l-am rugat pe prietenul meu, care urma sa vina acasa, sa mi-l cumpere de acolo. Una dintre cele doua baterii originale (alt defect, are baterii dedicate) inca mai are vlaga in timp ce altele doua pe care le-am luat de aici si-au dat de mult duhul desi nu aveau mai mult de unu-doi ani. Ultima pe care am luat-o de la F64 se comporta inca onorabil. Ar trebui sa mai iau, ca asta ii va fi moartea – lipsa de baterii.

 2. Pingback: UN POD PE FAŢĂ, UNUL PE DOS | poze "DECÂT"

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.