Publicat pe

LA ÎNCEPUT A FOST CUŢITUL …

… Si cuţitul era la aşa-zisul Preşedinte … La alegerile astea a pierdut din plin aroganţa agresivă şi a câştigat (prea) neaşteptat furia agresivă care pare să aibă un viitor de aur în teritoriile astea poreclite „ţară”. Au rămas însă ferm pe poziţii autosuficienţa şi tupeul precum şi încrederea că alegătorii sunt idioţi, ca-n vremurile bune ale ciumei portocalii. Adică vedem că partidul cu cele mai multe voturi a pierdut pentru că a scăzut iar cine vine pe turnantă gâfâind ca iepurele lui Esop/La Fontaine (care se lăudase că jar o să mănânce) de fapt a câştigat pentru că a crescut. Iar premierul a demisionat ca nuca-n perete, doar ca să fim noi convinşi că nu se cramponează de putere şi nu pentru că a fost mazilit de Băsescu 2. Şi unii au demisionat din parlament la spartul târgului cu siguranţă şi foarte clar ca să nu mai ia pensii speciale. De fapt există şi o singură plăcere, anume că Petrov nu mai prinde parlamentul şi ratează astfel EBA să ne încânte cu perlele meritorii. Şi l-a luat de mânuţă şi pe Minusculul Titulescu. Asta dacă nu cumva pe ultima sută de metri se trezesc securiştii şi îi mai pun nişte voturi în traistă, la fel ca în vremurile bune …

4 răspunsuri la „LA ÎNCEPUT A FOST CUŢITUL …

  1. Florin

    Alegătorii nu au votat. Doar asta e idioțenia lor. Nici ai psd, toți. Nu înțeleg fronda asta, fiindcă se pedepsesc pe sine pentru patru ani, parlamentul nemaiputând fi schimbat. Odată cu ei, ne pedepsesc și pe noi care chiar nu avem vini. Este singura dată, la patru ani, când sunt întrebați serios ceva și n-au răspuns.

  2. pozeDECAT

    Am vazut si la Patraru si la nu’s ce reportaj la Digi cum raspund oamenii la tara cand sunt intrebati pentru ce voteaza … Ar fi de ras daca nu ar fi de plans. Desi nu ar fi o garantie suficienta, eu n-as avea nicio remuscare sa interzic dreptul de a vota persoanelor care n-au terminat ori liceul ori macar o scoala profesionala. Repet, n-ar fi o garantie sunt destui ajunsi in facultati care nu inteleg ce anume citesc.

  3. Camil ⋅

    Scrii foarte bine, Adrian!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.