Publicat pe

UŞILE DE DUMINICĂ 264

Negocierile politice pentru noua majoritate parlamentara se fac in trei. Vorba nostra: „cand doi se cearta al treilea castiga”. Cineva trebuie sa castige caci se cearta toate cele trei forte politice despre cum sa-i dea lui Orban o iesire cat de cat onorabila (desi e prea tarziu pentru onorabilitate in acest caz) … Dedic acestui moment politic aceasta fotografie cu trei usi, tot din Amersfoort.

2 răspunsuri la „UŞILE DE DUMINICĂ 264

  1. Gianina ⋅

    Și mie îmi place să fotografiez uși, ferestre, clădiri 😊 dar mă amuză mult asocierea lor în articolele tale și chiar le citesc cu plăcere chiar dacă reacționez mai rar !

    • pozeDECAT

      Multumesc mult! Ideea principala a acestui blog este de a asocia titluri nastrusnice unor fotografii banale dar care se potrivesc unei stari de spirit sau vreunui eveniment de la acel moment. Daca iti place ce iese inseamna ca mi-am atins obiectivul cat de cat. Sa vad ce voi face cand voi ramane doar cu pozele ultra banale … Trec la scanat diapozitivele insa, dupa cum am constat deja, astea ies rau pe albastru si total nesatisfacator in raport cu profunzimea si culorile lor (https://pozedecat.wordpress.com/2016/02/24/le-chien-du-capitaine-de-navire/). Sau cand umplu spatiul de la wordpress, care e „decat” de 3 Gb, din care am ocupat cam 14% pana acum …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.