Publicat pe

6 răspunsuri la „BĂRCUŢE 26

 1. orededrum

  cam misterioasă postarea 🙂

 2. Florin

  Nu este posibilă o guvernare în coaliție fără o negociere. Sigur că surse psd prezintă asta ca o mare porcărie uitând că și-au schimbat de două ori propriul guvern.

  • pozeDECAT

   Sunt de acord. Insa in acest caz negocierea se invarte prioritar in jurul destinelor persoanale ale unor sefi de partide, adica cine ce figura isi salveaza prin ocuparea unei functii. Indiferent ce ar zice PSD, care de fapt ar trebui sa mai taca un pic cu modestie.

   • Florin

    Bineînțeles că factorul personal nu lipsește din așa ceva. Însăși negocierile trebuie duse de persoane care se pricep la asta, din nou factorul personal. Toți își doresc un rol important, e firesc. În mod normal, n-ar fi trebuit să le aflăm fiindcă ne interesează doar rezultatul, nu scandalul și bârfele. Cine le-a propagat public a greșit.

   • pozeDECAT

    Propagarea publca e impardonabila in mediul politic si descalificanta pentru cine o face pentru ca ii pune in evidenta inabilitatea. Dar cum spuneam, unele aspecte cred ca sunt prioritare si trebuie verificate din start. Pentru ca se spune ca daca un politician nu stie tabla inmultirii mai treaca-mearga dar daca nu stie tabla impartirii atunci e de nescuzat. Si eu cred ca acum n se negociaza cum ar trebui – ce e acceptabil de facut, cu ce mijloace si in ce limite. Cred ca acum se verifica cine stie tabla impartirii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.