Publicat pe

O PATĂ

Aici e una de culoare. Dar eu mă refer la pata de pe obrazul celor care derulează acest proiect – investitor şi constructor deopotrivă. Şantierul merge în pas de melc. Nici măcar cu anul de amânare al campionatului de fotbal nu îi văd să termine la timp. Şi e vorba şi de nesimţirea constructorului care nu şi-a putut organiza lucrările astfel încât să elibereze mai repede carosabilul de organizarea de şantier care sugrumă Calea Giuleşti. Putea să îşi concentreze eforturile astfel încât să termine întâi aripa spre această arteră şi pe urmă să îşi vadă de treabă în incinta lor. Putea să controleze camioanele ca să nu mai iasă pline de noroi în carosabil. Putea ca atunci când lucrează sporadic nişte ore sâmbăta ca să nu dea vârtos din ciocane la 7 dimineaţa şi după o oră să poată lucra în linişte, adică o chestie de organizare pe care o constatam şi în timpul demolării stadionului vechi. Atunci a fost la fel, muncă cu ţârâita şi toate pickhammerele active în toiul nopţii aşa că le-a luat excesiv de mult ca să finalizeze lucrarea cu mâna de oameni cu care au lucrat. Şi în final, însăşi demolarea stadionului vechi, pentru care era o cerere de clasare ca monument istoric pentru că era ultimul stadion cu influenţa art-deco de dinainte de al doilea război mondial care avea şi o încărcătură memorială, tot o pată pe obrazul administraţiei este. Era loc berechet să facă un stadion nou în altă parte în tot Giuleştiul şi Crângaşiul … Că tot e lipsă de baze sportive, ceea ce înseamnă că vechiul stadion putea fi folosit pentru alte activităţi sportive, care nu aveau nevoie de aducere la standardele necesare stadionului nou (ce ţineau în mod esenţial de capacitatea de evacuare a unui număr crescut de spectatori) astfel că ar fi permis păstrarea şi restaurarea celui vechi.

10 răspunsuri la „O PATĂ

 1. @adriatica ⋅

  Toți avem cate o pata…
  Așadar , ce mai mai contează una in plus !!!

  • pozeDECAT

   Da, dar cum era in trecut, mai bine o pata pe dosar decat una pe obraz …

  • @adriatica ⋅

   Pe forum ca sa- ți fie mai ușor … sau prin mesageria ta din forum , cine știe !?

   • pozeDECAT

    Nu m-am prins sub nicio forma despre ce ar putea fi vorba. Daca e ceva de pe blogul meu se poate discuta aici, desi nu folosesc comentarii cifrate motiv pentu care nu stiam despre ce ar fi vorba cu A si cu T. Daca e ceva de pe forum, discutam acolo exclusiv. Nu cred ca e ceva din mesageria de forum pentru ca ar fi o infractiune sa stii ce se afla in corespondenta intre mine si @Tabby, motiv pentru care as vrea sa exclud si varianta asta. Sa o lasam la nivel de enigma.

   • @adriaticad ⋅

    Ai dreptate .. ar fi infracțiune ,exceptând cazul in care am avut acces la mesageria destinatarului cu acordul lui. Cum dorești , o lăsăm la nivel de enigma sau secret 🤭
    Luna bună cu sănătate !!!

 2. Ando ⋅

  Şi mie îmi pare rău de vechiul stadion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.