Publicat pe

TRIANON 101

S-au facut ieri 101 ani de cand se poate spune de jure „noi suntem aici pe veci stapani” ca in cantecul patriotard. Adica asta se traduce prin 101 ani de administratie de rahat … In imagine este porticul de la Trianon. Nu am putut sub niciun chip sa postez ieri, cred ca era o problema virala care ma impiedica sa editez un articol existent sau sa fac un articol nou. A trebuit sa folosesc laptopul pentru articolul asta.

5 răspunsuri la „TRIANON 101

  • pozeDECAT

   Este, ce-i drept. Mai sensibila a devenit insa problema asta care persista la mine. Pot face orice cu functiile blogului, mai putin de a deschide sau a edita un subiect … Bineinteles ca habar nu am care ar putea fi cauza unei alterari atat de selective.

 1. Florin

  Unii au beneficiat de registrele vechi de cadastru.

  • pozeDECAT

   Un profesor de-al meu imi zicea o anecdota cu cineva care se mira de calitatea gazonului englezesc. De ce nu avem si noi asa? Pai pentru ca englezii l-au udat 500 de ani iar ca sa stie pe al cui il uda, au facut cadastru acum 1000 de ani … E posibil ca in in capitala Romaniei sa nu existe inca puse in ordine proprietatile? Intocmitorii planului general al Bucurestiului se plang ca nu au primit inca de la autoritati situatia proprietatilor – sa se stie care e proprietate publica si care e privata. Ca sa nu mai zic ca nu se stie pe unde trec retelele de infrastructura edilitara. Inca s emai lucreaza pe planuri actualizate in 1990 …

   • Florin

    Doar în capitala României? Tocmai noi care suntem ahtiați după proprietăți? Printre criteriile românești de „realizare” ale unui om, unul din primele este proprietatea, măcar a unei case.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.