fotografii cum au cazut
"Pentru un român care știe citi cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Caragiale
An Adventure Travel Blog
proză scurtă și căței
despre ce se maninca in Bucuresti - si cu ce se maninca Bucurestiul
fotografii cum au cazut
fotografii cum au cazut
Pretextul acestui blog este mica mea colecție de fotografii vechi. În timp s-a transformat în pasiune. O pasiune care ne trimite, pe noi, cei de azi, în lumea de altădată, prin intermediul unor fotografii de epocă.
Food & Wine
impresii de călătorie, artă, cultură, spiritualitate, gastronomie, vinuri
For the Love of Art and Design
fotografii cum au cazut
fotografii cum au cazut
notes to oneself | heritage | architecture | travel | photo(s)
ATELIER DE UMOR MECANIC
altPHel
fotografii cum au cazut
Blog cu braşoave de Cluj
Facea suc de rodii sau doar din portocale ? Parca prin presare s-ar obtine cam greu un pahar de suc de rodii si ar fi cam nerentabila treaba…Ma rog, n-am incercat niciodata sa fac suc de rodii, altfel decat mixati samburii si tinuti in apa.
Poza este facuta in Israel ?
Poza este foarte aproape de Sfantul Mormant la Ierusalim. Si eu eram sceptic dar parca nici cand vezi nu-ti vine sa crezi cata zeama scoate storcatorul ala dintr-o rodie. Se umple un paharel care cred ca are cel putin 100 ml daca nu chiar 150. Cred ca storcea si portocale dar mai utilizata e pe rodii si este extrem de eficienta si rapida.
Sistemul e simplu, un con facut in trepte peste care se apasa palaria respectiva. Jos e un fel de palnie pe unde iese sucul caci cred ca are si o sita intermediara in caz ca se sfarama samburii. Era sa-mi cumpar si eu una dar era si prea mare si prea scumpa :))